Rohkema info nägemiseks:

PRO AUTO PARTS SOLUTION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 475; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PRO AUTO PARTS kohta arvamuslugu!"

PRO AUTO PARTS SOLUTION OÜ hetkeolukord

Juba 475 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pro Auto Parts Solution OÜ asutati 24.09.2018 mootorsõidukite varuosade ja lisaseadmete hulgikaubanduseks. Mõlemad asutajad on ametialaselt töötanud üle 20 aasta suurte autofirmade, nagu Toyota, Hyundai, Delphi, juhtivatel kohtadel. Ettevõtte põhitegevuseks on hinnapunktide analüüsimine üle Euroopa ning mootorsõidukite varuosade ja lisaseadmete tervikmüügi võimalikkuse väljaselgitamine.

2022. aastal vähenes ettevõtte käive 350403 euroni (2021: 399199 eurot) ja puhaskasum kasvas 61527 euroni (2020: 45640 eurot).

Ettevõttes töötas 31.12.2022 seisuga 0 töötajat (31.12.2021: 0 töötajat), kelle töötasu oli kokku 0 eurot (2021: 0 eurot).

Aasta lõpu seisuga on juhatus kaheliikmeline, siis juhatuse koosseisus muudatusi ei toimunud. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Nõukogu koosneb kahest liikmest, kes ei saanud tasu ja nõukogus võrreldes eelmise aastaga muudatusi ei toimunud.

Olles väga väikese ettevõtte juhatuse liige, on juhatus kulutanud oma isiklikku aega ja tehnilisi või tehnoloogilisi teadmisi protsesside ja tehnoloogiate ehitamiseks, nii et ettevõte võiks lähitulevikus kasvada. Mõlemad juhatuse liikmed pole tasu võtnud ja aasta jooksul teenitud kasum aitab ettevõttel kasvada.

Olulised tegevused

Uued kliendid: on õnnestunud veenda mõnda uut klienti Euroopas registreerima meid ametlike tarnijatena. See aitab meil tulevikus suurendada äritegevust Poolas, Rumeenias ja Saksamaal.

Uued tarnijad – oleme lõpetanud tarned uutelt tarnijatelt ja plaaninud importida kaupu müügiks Euroopasse.

Kasumi kasutamine kaupade ostmiseks: oleme hoidnud oma kulud võimalikult madalad ja investeerinud kogu tulu aktsiate ostmisesse.

See on parandanud ettevõtte rahavoogusid ja saame järk-järgult laiendada oma tellimuste mahtu.

Lisavahendid: Kavatseme hoida kogu teenitud kasumi ettevõttes järgmised 3-4 aastat ilma juhatuse liikmetele dividende andmata. See aitab ettevõttel tagada, et loome 1 miljoni euro väärtuses vara ja seejärel võime oma klientidelt tellimuste mahtu suurendada.

2022. aastal oli Ukraina planeerimata geopoliitiline ja makromajanduslik sündmus, mis on mõjutanud äritegevust, kuigi ettevõttel on õnnestunud aasta jooksul kogutulu säilitada.

Selles aruandes on ära toodud ettevõtte 2022. aasta tegevusaasta finantsnumbrid.

PRO AUTO PARTS SOLUTION OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.